banner43

Van şehidinin Ankara’daki baba ocağına ateş düştü

Van’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığı’na, PKK’lı teröristlerce bombalı araçla yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Öksüz’ün Ankara’daki baba ocağına şehit ateşi düştü. Şehit Jandarma Er Eyüp Öksüz’ün...

Van’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığı’na, PKK’lı teröristlerce bombalı araçla yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Öksüz’ün Ankara’daki baba ocağına şehit ateşi düştü.
Şehit Jandarma Er Eyüp Öksüz’ün Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Karapürçek Mahallesi 346. Sokak’taki babaevine acı haber ulaştı. Şehadet haberinin ulaşmasının ardından evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin babası Ahmet ve annesi Emine Öksüz için evin önünde ambulans hazır bekletildi. Altındağ Belediyesi de şehit evinin önünde taziye çadırı kurdu.
Öte yandan, 20 yaşında şehit olan Öksüz’ün 4 kardeşten en büyüğü olduğu ve yeni ev alan ailesine yardım ettiği öğrenildi.
Şehit Er Öksüz, yarın öğle namazını müteakip Kocatepe Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Cebeci Askeri Şehitliği’nde toprağa verilecek.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61