banner43

Suya gömülen araçtan kendi imkanlarıyla kurtuldu

Adana’da bir kişi, aracı sulama kanalına düşünce açık olan camdan çıkarak son anda kurtulmayı başardı. Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesi Yeşil Bulvar’da meydana geldi. İddiaya göre Fatih Duran Çetin (21) arkadaşını almak...

Suya gömülen araçtan kendi imkanlarıyla kurtuldu
Adana’da bir kişi, aracı sulama kanalına düşünce açık olan camdan çıkarak son anda kurtulmayı başardı.
Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesi Yeşil Bulvar’da meydana geldi. İddiaya göre Fatih Duran Çetin (21) arkadaşını almak için 01 BYY 29 plakalı otomobili ile yola çıktı. Çetin, Yeşil Bulvar üzerinden Mithat Özsam Bulvarı istikametine giderken klimayı kapattı. Ancak bir süre sonra hava sıcak olduğu için bunalarak otomobilin pencerelerini açtı. Çetin, bulvarda hafif bir viraja geldiği sırada birden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil önce ağaca çarptı, daha sonra da sulama kanalına düştü. Otomobil kanal içinde akıntıyla sürüklenmeye başladı. Can havliyle hamle yapan Çetin, daha önce açtığı cam açıklığından kendini dışarı attıktan sonra yüzerek karaya çıkmayı başardı.
Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çetin’i kontrol etti. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Çetin, otomobilin başına gelerek yaşadığı şoku anlattı. Çetin, arkadaşını almak için evden çıktığını Yeşil Bulvar’da giderken birden direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına düştüğünü, düşmeden önce otomobilin camını açtığı için oradan çıkarak canını kurtardığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61