banner43

Son anda kurtarıldı !

İstanbul Fatih’te iş yerine molotofkokteyli atılan adam son anda kurtarıldı.Olay, Zeyrek Mahallesi Refah Sokak üzerinde 04 Kasım 2015’te saat 01.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; şüpheli 2 kişi, gece saatlerinde Kuru Temizle dükkanının...

İstanbul Fatih’te iş yerine molotofkokteyli atılan adam son anda kurtarıldı.
Olay, Zeyrek Mahallesi Refah Sokak üzerinde 04 Kasım 2015’te saat 01.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; şüpheli 2 kişi, gece saatlerinde Kuru Temizle dükkanının karşı kaldırımında bir süre oturdu. Ardından ellerindeki molotof kokteylini işyerinin içine atan şüpheliler, daha sonra kaçarak uzaklaştı. Atılan molotof kokteyli sonucu Kuru Temizleme dükkanı alevlere teslim olarak kullanılamaz hale geldi.

DÜKKANDA MAHSUR KALAN İŞYERİ SAHİBİNİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
İşyeri bir anda alevlere teslim olurken bu sırada içeride uyumak üzere olan işyeri sahibi Ahmet Argiş’ta neye uğradığını şaşırdı. Can havliyle dışarıya çıkmak isterken alevlerin içerisinde kalan Argiş, işyerinin bodrumuna sığınarak yardım çağrısında bulundu. Bu sırada mahalleden geçen bir genç, alevlere fark edince önce itfaiye ekiplerini aradı ardından da bina sakinlerini uyararak dışarı çıkmalarını sağladı.

KEPENKLERİ KIRAN VATANDAŞLAR SU VE YANGIN TÜPÜYLE ALEVLERE MÜDAHALE ETTİ
Çevrede toplanan vatandaşlar içeride mahsur kalan Ahmet Argiş’i kurtarmak için adeta seferber oldu. Önce işyerinin demir korkuluklarını kıran vatandaşlar ardından su damacanaları ve yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptıktan sonra içeride mahsur kalan Argiş’i yaralı vaziyette kurtardı. Argiş, yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Argiş’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay sırasında alevler içerisinde kalarak ölüm kalım savaşı veren Ahmet Argiş, olay gecesini anlattı. Uyumak üzere iken bir anda ortalığın parlayarak aydınlandığını ve ardından işyerini alevler kapladığını anlatan Argiş, bir hamleyle dışarı çıkmak istese de başarılı olamadığını söyledi. Argiş, dışarı çıkamayınca işyerinin bodrumuna sığındığını belirterek yetkililerden bu kişilerin bulunması istedi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61