banner43

Şırnak’ta terör operasyonu: 7 gözaltı

Şırnak’ta PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik yapılan operasyonlarda, Uludere’de 5, Cizre’de ise 2 kişi olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, gözaltına alınan...

Şırnak’ta terör operasyonu: 7 gözaltı
Şırnak’ta PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik yapılan operasyonlarda, Uludere’de 5, Cizre’de ise 2 kişi olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.
Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, gözaltına alınan kişilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "29 Ekim 2015 tarihinde ilimiz Uludere ve Cizre ilçelerinde PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H mensuplarına yönelik yapılan operasyonlarda; Uludere ilçesinde 5 şahıs gözaltına alınmış, şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiş; Cizre ilçesinde yapılan operasyonlarda ise 2 şahıs gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız av tüfeği 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” denildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61