banner43

Silvan’da PKK’ya büyük darbe

Diyarbakır’ın 3 mahallesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silvan ilçesinde terör örgütüne büyük darbe vuruldu. İlçede, insansız hava araçları ve helikopter desteği ile başlatılan operasyonlar sürüyor.Terör örgütü...

Silvan’da PKK’ya büyük darbe
Diyarbakır’ın 3 mahallesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silvan ilçesinde terör örgütüne büyük darbe vuruldu. İlçede, insansız hava araçları ve helikopter desteği ile başlatılan operasyonlar sürüyor.
Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi teröristler tarafından Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde açılan hendek ve kurulan barikatlar nedeniyle Silvan ilçesinde geçtiğimiz Salı günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı 6’ncı gününe girdi. İlçede, insansız hava araçları ve helikopterlerin desteği ile Diyarbakır ve Ankara’dan sevk edilen çok sayıda özel hareket birliğinin katılımıyla düzenlenen operasyonlar sürüyor. Yüksek binalarına keskin nişancıların yerleştirildiği ilçede, insansız hava araçlarından alınan koordinatlarla harekete geçen polis, teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon düzenliyor. Terör örgütüne büyük darbe vurulan ilçede çatışmalar da sürerken, dumanların yükseldiği ilçe, zaman zaman silah ve patlama sesleriyle yankılanıyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61