banner43

Şehidin cenazesi memleketinde

Şırnak’ın Uludere ilçesinde teröristler tarafından mevziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan 24 Uzman Çavuş Uğur Akyer’in cenazesi memleketi Bartın’a geldi. Şırnak’ın Uludere ilçesi Karaçalı üs bölgesinde bir mevziye...

Şehidin cenazesi memleketinde
Şırnak’ın Uludere ilçesinde teröristler tarafından mevziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan 24 Uzman Çavuş Uğur Akyer’in cenazesi memleketi Bartın’a geldi.
Şırnak’ın Uludere ilçesi Karaçalı üs bölgesinde bir mevziye teröristler tarafından daha önceden yerleştirilen mayının infilak ettirilmesi sonucu Uzman Çavuş Uğur Akyer şehit olmuştu. Şehit Uzman Çavuş Uğur Akyer’in cenazesi Diyarbakır’dan akşam saatlerinde hava yolu ile Kastamonu’ya getirildi. Şehidi memleketi Bartın’a getirildiği esnada ailesi, İl Garnizon Komutanı Mehmet Erdemir, İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, askeri erkân ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehit Uzman Çavuş Akyer’in cenazesinin Bartın’ın Kozcağız beldesinde öğle namazını müteakip defnedileceği öğrenildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61