banner43

Polis genç üniversiteliyi böyle tokatladı

İstanbul Beyoğlu’nda 3 polis ile 2 üniversite öğrencisi arasında çıkan ‘küfür’ tartışması ve hemen ardından yaşanan polis şiddeti görüntülendi. ‘Senin sicilini bozacağım’ diyerek genci tokatlayan polisin ‘git istediğin yere...

İstanbul Beyoğlu’nda 3 polis ile 2 üniversite öğrencisi arasında çıkan ‘küfür’ tartışması ve hemen ardından yaşanan polis şiddeti görüntülendi. ‘Senin sicilini bozacağım’ diyerek genci tokatlayan polisin ‘git istediğin yere şikayet et’ demesi ise dikkat çekti.
Olay, İstiklal Caddesi ara sokaklarında geçtiğimiz 30 Ekim 2015’te saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, polis ekipleri ile iki genç arasında ‘küfür etme’ tartışması yaşandı. Tartışmanın ardından gence ‘ben senin sicilini bozacağım’ diyerek tehdit edip sertçe tokat atan polis, daha sonra tokatladığı genci diğer ekip arkadaşlarının yanına götürdü. Burada ise Yunus Tim Amirliği’nde görevli diğer polis memuru de aynı gencin göğsüne iki eliyle vurarak geri itti. Tartışma sürerken her iki genci darp etmeye devam eden 3 polis, hakaret etmeyi sürdürdü.

POLİS: ‘KİMSİNİZ LAN SİZ! BEBESİNİZ SİZ DAHA’
Tartışmalar sürerken bir polis memurunun gençlere; ‘kimsiniz lan siz!, bebe siniz siz daha’ derken diğer bir polisin ise ‘git istediğin yere şikayet et’ dediği görüldü. Polis şiddetinin görüntüleri yine polislerin ‘git istediğin yere şikayet et’ sözleriyle son buldu. Bu sırada görüntüleri çeken gençler ise kendi aralarındaki konuşmalarında, polisin çekim yaptıklarını fark edip şiddetin kendilerini yönelme endişesi ile kaydı yarıda kesmeleri dikkat çekti.
Öte yandan, dayak yiyen üniversite öğrencilerinden birinin Hukuk Fakültesinde okuduğu öğrenildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61