banner43

Otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Kahramanmaraş’ta otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde yaşandı. Ekinözü ilçesine bağlı Pörnek Mahallesi’nden Elbistan’a doğru yola çıkan...

Otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde yaşandı. Ekinözü ilçesine bağlı Pörnek Mahallesi’nden Elbistan’a doğru yola çıkan 46 yaşındaki Cuma Kebeli idaresindeki 46 EE 181 plakalı otomobil, Kalealtı Mahallesi civarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu. Otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra geldiği yöne dönerek durabildi. Kazada sürücü Cuma Kebeli ile eşi Rabia Kebeli (43) ve 6 yaşındaki çocukları Erdem Kebeli yaralandı. Hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Cuma ile eşi Rabia Kebeli’nin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Araçtan ilk olarak 6 yaşındaki Erdem Kebeli çıkarılarak ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi otomobilde yaptıkları baba Cuma ve anne Rabia Kebeli ise vatandaşların uzun uğraşları ile sıkıştıkları yerden çıkarılarak 112 Acil Servis’e ait ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan anne Rabia Kebeli, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşinin ölümünden kısa bir süre sonra durumu ağırlaşan baba Cuma Kebeli, ambulansla Malatya’ya sevk edildi ancak Kebeli hayatını kaybetti. Önce annesini, sonra da babasını kaybeden minik Erdem Kebeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kaza sonrasında Elbistan Devlet Hastanesi’ne akın eden aile yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Kaza kurbanı karı kocanın cenazelerinin Malatya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Pörnek Mahallesi’ne getirileceği ve defnedileceği öğrenildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61