banner43

Otobüs şoförü kadın nişanlısını bıçakladı

Adana’da belediye otobüsünde şoförlük yapan bir kadın, otobüse binip kendisini darp eden nişanlısını bıçakladı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Büyükşehir...

Otobüs şoförü kadın nişanlısını bıçakladı
Adana’da belediye otobüsünde şoförlük yapan bir kadın, otobüse binip kendisini darp eden nişanlısını bıçakladı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesi otobüs işletmelerinde otobüs sürücüsü olarak çalışan Sevil Ç. (34) bir süre önce Erkan K. (36) ile nişanlandı. Çift arasında çıkan tartışmalar kavgaya dönüşünce Sevil Ç. şikayetçi oldu. Bunun üzerine nişanlısına Sevil Ç.’ye yaklaşmama cezası verildi.
Dün Sevil Ç. belediye otobüsü ile yolcu taşırken 2000 Evler Mahallesi’ne gelip durakta durduğu sırada Erkan K. otobüse bindi. Ancak Sevil Ç., Erkan K.’ya otobüsten inmesini söyledi. Erkan K. ise konuşmak isteyince çift arasında tartışma çıktı. Erkan K. yolcuların gözü önünde Sevil Ç.’yi darp etmeye başladı. Sevil Ç. bunun üzerine otobüste bulunan bıçakla kendini korurken Erkan K.’yı kolundan bıçakladı. Yolcularında araya girmesiyle Erkan K. kaçtı. Bu arada polis olay yerine geldi. Sevil Ç. aldığı darbeler sonucu ve yaşadığı olayın etkisiyle şoka girdi. Polis hemen ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulans ile Sevil Ç. hastaneye kaldırıldı. Polis yaptığı araştırmada Erkan K.’yı da yakaladı. Sevil Ç. tedavisinin ardından Denizli Polis Merkezi’ne getirildi. Çiftler birbirini suçlayarak şikayetçi oldu.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61