banner43

Minibüs uçuruma yuvarlandı: 3 ölü

Kayseri’de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesinde bulunan Ali Dağı’nda meydana gelen kazada Fatih K. (34) idaresindeki 38 BC 381 plakalı minibüs dağ yolundan...

Minibüs uçuruma yuvarlandı: 3 ölü
Kayseri’de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesinde bulunan Ali Dağı’nda meydana gelen kazada Fatih K. (34) idaresindeki 38 BC 381 plakalı minibüs dağ yolundan inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu uçurumdan yuvarlandı. Minibüsün uçuruma yuvarlandığını gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, 112, itfaiye ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Akşam saat 21.00’de meydana gelen kazada, ekipler alanın kayalık olması ve karanlıkolması nedeniyle çalışmalarda büyük sıkıntı çekti. Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde minibüsün sürücüsü Fatih K. ile Yakup Ş.’nin cansız bedeni güçlükle çıkarılarak morga kaldırıldı.
Sabah devam eden çalışmalarda ise kimliği belirsiz bir kişinin cesedi minibüsün biraz ilerisinde bulundu. Ceset, otopsi ve kimlik tespitinin yapılması için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61