banner43

Köpeğe çarpmamak için...

Başkent’te kadın sürücünün yönetimindeki otomobil, çocuk parkı olan bir sitenin bahçesine düştü. Kazanın sabah saatlerinde meydana gelmesi olası bir faciayı önledi. Kaza, saat 06.00 sıralarında Çankaya ilçesine bağlı Turan Güneş...

Köpeğe çarpmamak için...
Başkent’te kadın sürücünün yönetimindeki otomobil, çocuk parkı olan bir sitenin bahçesine düştü. Kazanın sabah saatlerinde meydana gelmesi olası bir faciayı önledi.
Kaza, saat 06.00 sıralarında Çankaya ilçesine bağlı Turan Güneş Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Turan Güneş Bulvarı’nda seyreden 06 AG 0657 plakalı araç sürücüsü yola atlayan köpeğe çarpmamak için direksiyonu sağa doğru kırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün idaresindeki otomobil, Örmes Sitesi’nin bahçesine düştü. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü kendi çabası ile aracın içinden çıktı. Kazayı duyan site sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsünü hastaneye kaldırdı.
Öte yandan, otomobilin düştüğü bahçede çocuk parkının olduğu görüldü. Kazanın sabah saatlerinde meydana gelmesi olası bir faciayı önledi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61