banner43

Kaskla girdiği camiden ayakkabı çaldı

Ankara’da bir camiden ayakkabı çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızın tanınmamak için motosiklet kaskı takması ve çalmak istediği ayakkabıları özenle seçmesi dikkat çekti. Olay, Çankaya ilçesi Barboros Mahallesi’nde...

Ankara’da bir camiden ayakkabı çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızın tanınmamak için motosiklet kaskı takması ve çalmak istediği ayakkabıları özenle seçmesi dikkat çekti.
Olay, Çankaya ilçesi Barboros Mahallesi’nde bulunan Barboros Camii’nde meydana geldi. Hırsızlık amacıyla camiye giren bir kişi, ikindi namazı sıralarında ayakkabı dolabındaki 2 çift ayakkabıyı çalarak kayıplara karıştı. Namazı kıldıktan sonra ayakkabısının olmadığını fark eden vatandaş durumu cami imamına bildirirken, yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerası kayıtları izlenince ortaya çıktı. Kamera kayıtlarını izleyen imam, hırsızın kendi ayakkabısını da çaldığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis inceleme başlattı.
Görüntülerde hırsızın tanınmamak için motosiklet kaskı takması ve çalacağı ayakkabıları özenle seçmesi dikkat çekti. Öte yandan hırsızın camiye ayakkabı ile girdiği ve yanından geçen cami cemaatinin bunu fark etmediği görüldü.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61