banner43

Kaldırımdaki yayaların öldüğü kaza kamerada

Samsun’da yoldan çıkan otomobilin kaldırımdaki 1 asker ile 1 üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olduğu an, MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Atakent mevkisi Atatürk Bulvarı Televizyon...

Samsun’da yoldan çıkan otomobilin kaldırımdaki 1 asker ile 1 üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olduğu an, MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Atakent mevkisi Atatürk Bulvarı Televizyon İstasyonu Kavşağı’nda dün saat 05.50’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü tespit edilemeyen 55 SJ 316 plakalı otomobil, Bafra istikametine seyrederken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaldırımdaki asker Onur Çakmak (22) ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan arkadaşı Nurullah Akkuş’a (21) çarptı. Kazada her iki genç olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Murathan C. ve Uğur K. da yaralandı. Kaza anı ise MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61