banner43

Jandarmadan fuhuş operasyonu: 11 gözaltı

Iğdır İl jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, bir gazinoya yaptıkları baskında fuhuş yaptıkları iddiasıyla 7 yabancı uyruklu kadını gözaltına aldı. Edinilen bilgilere göre; Melekli beldesi bölgesinde bir gazinoda ‘fuhuş’ yapıldığı...

Jandarmadan fuhuş operasyonu: 11 gözaltı
Iğdır İl jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, bir gazinoya yaptıkları baskında fuhuş yaptıkları iddiasıyla 7 yabancı uyruklu kadını gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre; Melekli beldesi bölgesinde bir gazinoda ‘fuhuş’ yapıldığı ihbarı alan Iğdır Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler söz konusu mekana operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda; 7 yabacı uyruklu kadın ile işletmede çalışan 4 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, operasyonun yapıldığı mekanda 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ile silahlara ait 15 mermi ile 4 adet telsiz ele geçirildi. Operasyon kapsamında jandarma ekiplerine mukavemetten gözaltına alınan 4 zanlıdan E.A, üç ayrı suçtan kesinleşmiş cezası bulunduğundan tutuklanırken, diğer 3 kişi ise İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Mekanda alınan yabancı uyruklu 7 kadın ise, Iğdır Devlet Hastanesi’nde yapılan muayenenin ardından, sınır dışı edilmek üzere Iğdır Valiliği Yabancılar Şube Bürosu’na teslim edildi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61