banner43

İzmir’de kayık faciası: 2 ölü

İzmir’in Aliağa ilçesinde iki kişinin bulunduğu kayık alabora oldu, bir kişi hayatını kaybetti. Kaybolan bir kişi ise arama kurtarma çalışmaları sonucunda ölü olarak bulundu. İzmir’in Aliağa ilçesinde iki kişinin bulunduğu kayık...

İzmir’de kayık faciası: 2 ölü
İzmir’in Aliağa ilçesinde iki kişinin bulunduğu kayık alabora oldu, bir kişi hayatını kaybetti. Kaybolan bir kişi ise arama kurtarma çalışmaları sonucunda ölü olarak bulundu.
İzmir’in Aliağa ilçesinde iki kişinin bulunduğu kayık alabora oldu, bir kişi hayatını kaybetti. Kaybolan kişinin ise arama kurtarma çalışmaları sonucunda cesedine ulaşıldı. Olay; Karadut mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Menemen ilçesinden balık tutmak için gelen Emekli Astsubay Ramazan Özkarakaş ile Ferhat Tahmaz (40), Güzelhisar Çayı’ndan denize açıldı. Kayık, henüz belirlenemeyen bir nedenle battı. Vatandaşların ihbarı üzerine arama çalışması başlatan Sahil Güvenlik ekipleri, Ramazan Özkarakaş’ın cesedine ulaştı. Karakaş’ın cenazesi Aliağa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kayıp Ferhat Tahmaz’ın arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler, Tahmaz’ı ölü olarak buldu.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61