banner43

İşte Aleyna Can’ın katil zanlılarının kaçış anı

İstanbul Kartal’da günlük kiralanan bir evde öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can’ın katil zanlılarının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İşte Aleyna Can’ın katil zanlılarının kaçış anı

İstanbul Kartal’da günlük kiralanan bir evde öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can’ın katil zanlılarının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kartal’da günlük kiralanan bir evde 17 yaşındaki Aleyna Can başından vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından Can’ı öldürdüğü iddia edilen erkek arkadaşı E.D.E. ve olaya karıştığı tespit edilen diğer 2 şüpheli, polis ekiplerince yakalanmıştı. Şüpheliler bugün adliyeye sevk edilirken Can’ın öldürüldüğü geceye ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARINI KONTROL ETMEK İÇİN OLAY YERİNE DÖNDÜLER

Genç kızın ölümün ardından katil zanlılarının binadan çıkarak kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, zanlılardan bir tanesi binanın önünde otomobiliyle diğer zanlıları bekledi. Ardından koşarak otomobile gelen diğer iki zanlı kendi arasında bir süre konuştuktan sonra otomobile binmekten vazgeçti. Otomobilde bekleyen zanlı araçla olay yerinden hızla kaçarken diğer iki zanlı yaya olarak uzaklaştı. Daha sonra kaçan 2 zanlı olay yerine geri döndü. Zanlıların, güvenlik kameralarının kendilerini çekip çekmediği anlamak için olay yerine geri döndüğü iddia edildi.

OLAY SONRASI YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 2 zanlı koşarak bir otomobile gidiyor. Ardından otomobilin kapılarını açan zanlılar kendi aralarında bir süre konuşuyor. 2 zanlının otomobile binmekten vazgeçtiği görülürken, otomobilde arkadaşlarını beklediği iddia edilen diğer zanlı olay yerinden kaçıyor. Otomobile binmeyen iki zanlı ise bir süre gözden kaybolduktan sonra tekrar olay yerine geliyor.

(İHA)

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61