banner43

Heykelin kucağında şüpheli çanta !

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir parktaki heykelin kucağında unutulan çanta, bomba paniğine yol açtı. Olay, bu sabah saat 10.30 sıralarında Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı’nda meydana geldi. Edinilen...

Heykelin kucağında şüpheli çanta !
Aydın’ın Efeler ilçesinde bir parktaki heykelin kucağında unutulan çanta, bomba paniğine yol açtı.
Olay, bu sabah saat 10.30 sıralarında Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Gençlik Caddesi’nde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı içerisinde yer alan Gazeteci Barış Selçuk heykelinin kucağında bir çanta olduğunu görenler, durumu polise haber verdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan polis ekipleri, parkı güvenlik şeridiyle kapattı.

ÇANTASINI UNUTTUĞUNU OTOGARA GİDİNCE ANLADI
Bomba imha uzmanı, şüpheli çantayı fünye ile patlatmaya hazırlandığı sırada bölgeye gelen şehirlerarası yolcu taşıma firması servis şoförü, çantanın bir yolcuya ait olduğunu belirtti. Yapılan araştırmada servis saatini parkta bekleyen yolcunun çantasını heykelin kucağında unuttuğu ve servise binip otogara gittiğinde çantasını unuttuğunun farkına vardığı anlaşıldı. Çanta servis şoförüne teslim edilirken, bölge yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61