banner43

Feto’nun kitapları, 1 dolarlar ve uyuşturucu bir arada !

Kayseri’de yapılan kontrollerde, bir kişinin aracında terör örgütü lider Fethullah Gülen’in kitapları, 3 adet 1 USD doları ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu...

Feto’nun kitapları, 1 dolarlar ve uyuşturucu bir arada !
Kayseri’de yapılan kontrollerde, bir kişinin aracında terör örgütü lider Fethullah Gülen’in kitapları, 3 adet 1 USD doları ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu suçlarına ilişkin çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürdüğü kaydedildi. Açıklamada “28/07/2016 Perşembe günü Ankara yolu Vergin kontrol sabit noktasında Uyuşturucu ile Mücadele ekiplerince yapılan denetimlerde M.E.A’ya ait araçta FETÖ’ye ait 73 kitap, 3 adet 1 USD doları, 75 gram esrar maddesi, 2.25 gram plaka esrar,5.47 gram metamfetamin maddesi ile 39 adet uyuşturucu tablet ele geçirilmiştir” ifadeleri kullanıldı.
M.E.A. isimli şahıs, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61