banner43

Diyarbakır’da çatışma: 1 polis yaralandı

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile YDG-H’li teröristler arasında çıkan çatışmada 1 polis memuru yaralandı. YDG-H üyeleri ile güvenlik güçleri arasında, KCK’nın 10 Ekim’de ilan ettiği eylemsizlik kararını önceki...

Diyarbakır’da çatışma: 1 polis yaralandı
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile YDG-H’li teröristler arasında çıkan çatışmada 1 polis memuru yaralandı.
YDG-H üyeleri ile güvenlik güçleri arasında, KCK’nın 10 Ekim’de ilan ettiği eylemsizlik kararını önceki gün sonlandırmasının ardından başlayan çatışmalar devam ediyor. Öğle saatlerinde şiddetlenen çatışmalarda bir polis memuru yaralandı. Hafif yaralanan polis memuru, meslektaşları tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TEDİRGİN OLAN ESNAF KEPENK KAPATTI
İki günden bu yana devam eden şiddetli çatışmalar nedeniyle tedirgin olan ilçe esnafı, şiddetlenen çatışmalar nedeni ile kepenk kapattı. Hafta sonu olması ve olayların dinmesi umudu ile iş yerlerini açan dükkan sahiplerinin çoğu siftah yapamadıklarını, çatışmaların şiddetlenmesi nedeni ile kepenk kapattıklarını söyledi.

KÜÇÜK ÇOCUKLAR BOŞ KOVANLARI TOPLADI
Öte yandan çatışmalarda kullanılan kurşunlar, etraftaki çocuklar tarafından toplandı. Küçük çocukların ceplerini ve poşetleri çatışmalarda kullanılan uçaksavar, kalaşnikof ve bomba kapsülleri ile doldurması dikkat çekti.
Sur ilçesinde bulunan Dörtayaklı Minare, Hasırlı Mahallesi ve Kurşunlu Cami bölgesinde çatışmalar devam ediyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61