banner43

Çocuğuyla evden çıkan kadından haber alınamıyor

Siirt’te ikamet eden Lokman Gündüz (34), 4 gündür kayıp olan imam nikahlı eşi Maşallah Tektaş (25) ve bir yaşındaki oğlu Umut’u her yerde arıyor. Siirt’in Çal Mahallesi’nde ikamet eden ve serbest meslekle uğraşan Lokman Gündüz, ikinci...

Çocuğuyla evden çıkan kadından haber alınamıyor
Siirt’te ikamet eden Lokman Gündüz (34), 4 gündür kayıp olan imam nikahlı eşi Maşallah Tektaş (25) ve bir yaşındaki oğlu Umut’u her yerde arıyor.
Siirt’in Çal Mahallesi’nde ikamet eden ve serbest meslekle uğraşan Lokman Gündüz, ikinci evliliği olan Maşallah Tektaş ile tanıştığı Diyarbakır’da 3 yıl önce görkemli bir düğünle dünya evine girdi. O evlilikten geçen yıl Umut isminde bir çocukları dünyaya geldi. Çift eşli olmasına rağmen eşleri arasında hiçbir sorun yaşanmadığını söyleyen Gündüz, eşinin 4 gün önce “çocuğuma aşı yapmaya gidiyorum” diyerek, evden ayrıldığını, ancak aradan geçen süre içinde kendisinden bir daha haber alamadığını söyledi.
Gündüz, "İlk evliliğimden 4 çocuğum var. 3 yıl önce de ikinci evliliğimi, Diyarbakır’da tanıştığım Maşallah Tektaş ile yaptım ve kendisinden de Umut isminde 1 yaşında çocuğum var. Halen Çal Mahallesi’nde kendime ait evde her iki eşim ve çocuklarıma mutlu yaşamaktayım. Eşim, 4 gün önce Siirt Devlet Hastanesi’ne ’çocuğumu aşıya götürüyorum’ diyerek evden ayrıldı. Ancak daha sonra Siirt Devlet Hastanesi’ne gittim ve orada kayıt yaptırmadığını öğrendim. Belki özel hastanelere gitmiş olabileceğini düşünerek buralara da baktım. Ancak ne hastanelere ne de sağlık merkezlerine her hangi bir kayıtları yoktu. Hatta Batman ve Diyarbakır’daki hastanelere gitmiş olabileceği şüphesiyle oralara da baktım öyle bir hasta gelmemiş bilgisi aldım. Eşimin ailesine de baktı, hiçbir yerde yok" dedi.

“HAYATLARINDAN KUŞKU DUYUYORUM”
Çocuğunun hasta olduğunu belirten Gündüz, "Eşimin böbrek rahatsızlığı var ancak psikolojik rahatsızlığı yok. Çocuğum da hasta. Onların hayatlarından kuşku duyuyorum. 4 gündür çalmadık kapı bırakmadık. Siirt’teki savcılığa, Emniyet Müdürlüğüne kayıp ihbarında bulundum, MOBESE kameralarından eşimin nereye gitmiş olabileceği tespit edilmesi gerekir. Çünkü hayatlarından kuşku duyuyorum, Allah rızası için eşimi bulanların haber vermesini bekliyorum" diye konuştu.
Lokman Gündüz, cep telefonunda bulunan çocuğu Umut’a ait fotoğrafların eşi tarafından evden ayrılmadan birkaç gün önce silindiğini de anlatarak, eşi Maşallah Tektaş’ın evden ayrılırken yanında hiçbir eşyasını almadığını, kendisine ait özel eşyaları, küpe, yüzük ve elbiselere dokunmadığını vurguladı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61