banner43

"Boşanmış mağdur babalar derneği" başkanına saldırdı

Yalova’da, eski eşi Seda Camgöz’ü sokak ortasında bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen B.D’nin yargılanmasına edildi. B.D, kendisine çocuklarının gösterilmediğini iddia etti. Mahkeme çıkışında Boşanmış Mağdur Babalar Derneği...

"Boşanmış mağdur babalar derneği" başkanına saldırdı
Yalova’da, eski eşi Seda Camgöz’ü sokak ortasında bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen B.D’nin yargılanmasına edildi. B.D, kendisine çocuklarının gösterilmediğini iddia etti. Mahkeme çıkışında Boşanmış Mağdur Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen’e ise kadınlar saldırdı. Özen, polisler tarafından kadınların elinden güçlükle kurtarıldı.
6 Mayıs 2015 tarihinde Sefabey Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi Seda Camgöz’ü 9 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen eski kocası B.D’nin yargılanmasına devam edildi. Sanık B.D’nin tutuklu bulunduğu Kocaeli Kandıra Kapalı Cezaevi’nden Yalova Ağır Ceza Mahkemesi’ne telekonferansla bağlandığı duruşmada, sanık B.D’nin annesi Sevim Diler ve ağabeyi Levent Diler şahit olarak dinlendi. Şahitler, sanık B.D’e çocuklarının maktule Seda Camgöz ve babası Hüseyin Camgöz tarafından gösterilmediğini iddia etti.
Hüseyin Camgöz ise, iddiaların yalanlayarak, eski damadı B.D’nin her istediğinde çocuklarını görebildiğini söyledi. Bu esnada merkezi İzmir’de bulunan Boşanmış Mağdur Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen de davaya müdahil olmak için mahkeme heyetine dilekçe sundu. Davayı 11 Şubat 2016 tarihine erteleyen mahkeme, sanık B.D’nin cezai ehliyetine yönelik raporun beklenmesine, Boşanmış Mağdur Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen’in müdahillik talebinin reddine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Mahkeme çıkışında, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri pankart açtı. Açıklama esnasında grubun yanına gelen Boşanmış Mağdur Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, "Biz de sanık B.D’nin beratını istiyoruz" deyince kadınların önce sözlü, ardından da fiili saldırısına maruz kaldı. Öztürk’ü kadınların elinden polis kurtardı.
Öztürk, "Çocuğu kendisine gösterilmeyen bir babadan ne ?eklersiniz. Elbette biz her türlü cinayetin karşısındayız. Cinayetler kabul edilebilir değildir. Ama devletimiz bu işe bir çare bulsun. 14 senedir ben de kendi kızımı göremiyorum. Erkeklerin her şeyi elinden alınıyor, kadınlara veriliyor. Kadınlar bütün haklarını kullanıyorlar. Erkeklerin hayatı nafaka ödemekle geçiyor" dedi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61