banner43

Bolu Dağı’nda can pazarı

Bolu Dağı Kaynaşlı kesiminde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, 14 LB 788 plakalı S.M. yönetimindeki otomobil ile 81 EY 948 plakalı hafif ticari araç, Bolu Dağı çıkışı Kaynaşlı mevkiinde çarpıştı....

Bolu Dağı’nda can pazarı
Bolu Dağı Kaynaşlı kesiminde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 14 LB 788 plakalı S.M. yönetimindeki otomobil ile 81 EY 948 plakalı hafif ticari araç, Bolu Dağı çıkışı Kaynaşlı mevkiinde çarpıştı. Kaza sonrası yan yatan ticari araç ve hurdaya dönen otomobilde bulunan 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi yönlendirildi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, 112 ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan yaralılar, ambulanslarla Düzce’deki hastanelere sevk edildi.
Yaralılardan sadece, Sefa Memiş, Serpil Ela Gülaçtı ve Osman Gülaçtı’nın isimleri belirlendi. Kaza ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61