banner43

BAKA Genel Sekreteri tutuklandı

Isparta’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Batı Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ile 5 BAKA personeli...

BAKA Genel Sekreteri tutuklandı
Isparta’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Batı Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ile 5 BAKA personeli tutuklandı.
FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ile 9 personeli gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Mahkeme, Genel Sekreter Özen, Isparta Koordinatörü Ali Galip B. ile personeller Kamil D., Muhammed Muhsin V., Özer M. ve Lokman P. hakkında Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs ve silahlı terör örgütüne üye olma suçlamasıyla tutuklanmalarına karar verdi. Mahkeme, 3 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını istedi.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61