banner43

Araçları böyle yaktı !

İstanbul Fatih’te park halindeki üç aracı ateşe veren şahsın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Zanlının akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.Fatih Beyceğiz Caddesi ve Çilekeş Sokak’ta 27 Ekim’de park halinde...

İstanbul Fatih’te park halindeki üç aracı ateşe veren şahsın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Zanlının akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.
Fatih Beyceğiz Caddesi ve Çilekeş Sokak’ta 27 Ekim’de park halinde bulunan biri cip olmak üzere üç aracı ateşe vererek yakan İ.E.’nin (46), olay anını gerçekleştirirken ki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şüpheli şahıs, polisin yaptığı operasyon sonucu yakayı ele verdi. Yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edilerek Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARI YAKAN ŞAHIS KAMERADA
Park halindeki araçları yakan şahıs güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde şüpheli yolda bulduğu bir kağıdı tutuşturarak bir otomobilin sileceklerinin üzerine bırakıyor. Şüpheli daha sonra yerde bulduğu bez parçasını da tutuşan kağıdın üzerine koyarak olay yerinden ayrılıyor. Otomobil ise kıvılcımın büyümesiyle bir süre sonra alev alaya başlıyor. Şahıs ise olay yerinden kaçıyor. Duman konusunu alan vatandaşlar dışarıya çıkarak araçları söndürmeye çalışıyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61