banner43

AK Parti ve HDP’liler arasında gerginlik

Eskişehir’de seçim propagandası yapan AK Parti ve HDP üyeleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. İddiaya göre, Adalar mevkiinde stant açarak seçim kağıtları dağıtan AK Parti üyeleri, gezerek HDP’nin seçim kağıtlarını dağıtan...

AK Parti ve HDP’liler arasında gerginlik
Eskişehir’de seçim propagandası yapan AK Parti ve HDP üyeleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
İddiaya göre, Adalar mevkiinde stant açarak seçim kağıtları dağıtan AK Parti üyeleri, gezerek HDP’nin seçim kağıtlarını dağıtan grupla karşı karşıya geldi. HDP’liler "Hırsız var" diye bağırmaya başladı. Yaşanan sözlü gerginlik, polis ekiplerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Olay sonrası HDP’liler olay yerinden ayrılırken, AK Parti üyeleri stantlarında seçim kağıtlarını dağıtmaya devam etti.
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, "Bugün 16.30-15.00 sularında Eskişehir’de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu program neticesinde vatandaşlarımıza Adalat ve Kalkınma Partimizin broşürlerini ve beyannamesiyle ile ilgili bilgileri dağıttık. Arkadaşlarımız burada çalışıyorlardı. Niyetleri belli olan, şahısları da aslında belli olan bir kitle bugün bizim bu yapmış olduğumuz çalışmaya engel olmak adına HDP’ye oy istediler. Aslında bunların kimlikleri ve niyetleri belli ama biz buradan çok net söylüyoruz; Adalet ve Kalkınma Partisi bu milletin birliğini, dirliğini hiçbir zaman için bozdurmayacak. Bunun için Cumartesi saat 6’ya kadar elimizden geldiği kadar her türlü provokasyona rağmen çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu tip olaylara karşı da pabuç bırakmayacağız ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dağıttıkları evraklar ile HDP’ye oy istiyorlar. Halk kazanacak diyorlar. Asıl bu 1 Kasım seçimlerinde inşallah milletimiz kazanacak, istikrar kazanacak, büyük Türkiye kazanacak diyorum" dedi. Öte yandan olay yerinde polis ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri devam ediyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61