banner43

Ağır yaralanan uzman çavuş şehit oldu

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi kırsalında teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada ağır yaralı olarak Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılan uzman çavuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit...

Ağır yaralanan uzman çavuş şehit oldu
Diyarbakır’ın Dicle ilçesi kırsalında teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada ağır yaralı olarak Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılan uzman çavuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’ın Dicle ile Elazığ’ın Arıcak ilçeleri arasında bulunan kırsal alanda tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgedeki köy ve mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edilerek operasyon başlatıldı. Sabah saat 05.00’da başlatılan operasyon kapsamında bölgeye karadan ve havadan asker indirildi. Bölgede geniş bir şekilde arama tarama operasyonu yapan güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada açılan ilk ateşte 2 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır’a getirildikten sonra ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan askerlerden uzman çavuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit uzman çavuşun Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61