banner43

75 kuruş fark için bıçağına sarıldı

Antalya’da toplu ulaşım aracında kardeşinin biletini kullanarak tam bilet farkı olan 75 kuruşu ödemeyen şahıs, durumu fark edip karta el koymak isteyen şoföre bıçak çekti. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk Bulvarı...

75 kuruş fark için bıçağına sarıldı
Antalya’da toplu ulaşım aracında kardeşinin biletini kullanarak tam bilet farkı olan 75 kuruşu ödemeyen şahıs, durumu fark edip karta el koymak isteyen şoföre bıçak çekti.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk Bulvarı üzerinde durakta bekleyen D.B. ve annesi S.B, Liman Mahallesi’nden kent merkezine seyir halinde olan Emin Dinler yönetimindeki halk otobüsüne bindi. İddiaya göre D.B, Antalya’da ulaşımda kullanılan tam biniş ücreti 2.10 lirayı ödememek için ücreti kardeşinin öğrenci indirimli kartıyla 1.35 TL olarak elektronik kartla ödedi. Durumu fark eden otobüs şoförü Dinler, D.B’nin kartına el koydu. Bunun üzerine Şoför Dinler ile D.B. arasında tartışma çıktı. Şoförden kartını geri vermesini isteyen D.B, yanındaki bıçağı göstererek şoförü tehdit etti. Dinler ise hemen 155’i aradu. Halk otobüsünü takip eden polis ekipleri, D.B. ve annesi S.B’yi gözaltına aldı. Polisler tarafından sorgulanmak üzere karakola götürülen D.B., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Yaşananlar, otobüste bulunan güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61