banner43

5 gün sonra cesedine ulaşıldı

Erzurum’un İspir ilçesinde bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazasında Çoruh Nehri’ne uçan otomobilde bulunan ve akıntıya kapılarak kaybolan gencin cesedine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre, Osman Mumcu (66) yönetimindeki 06 PA...

5 gün sonra cesedine ulaşıldı
Erzurum’un İspir ilçesinde bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazasında Çoruh Nehri’ne uçan otomobilde bulunan ve akıntıya kapılarak kaybolan gencin cesedine ulaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, Osman Mumcu (66) yönetimindeki 06 PA 757 plakalı otomobil, bayramın birinci günü Karakamış Mahallesi’ne giderken, İspir-Yusufeli karayolu 26’ncı kilometresi Göçbağları mevkiinde aşırı hız sonucu virajı alamayarak Çoruh Nehri’ne uçmuştu. Kazada, araç sürücüsü Osman Mumcu’nun cesedi olay yerinden bir kilometre uzaklıkta bulunurken, A.M.(60) ve N.M. (17) kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Araç içerisinde bulunan Yunus Yıldız (17) ise nehrin akıntısına kapılarak kaybolmuştu.
Kaza sonrası AFAD, JAK ve itfaiye ekiplerinin nehirde kaybolan Yunus Yıldız’ın bulunması için başlattığı çalışmalar bugün sonuçlandı. Yapılan çalışmalar sonunda JAK ekipleri bugün öğle saatlerinde Yunus Yıldız’ın cesedini kaza yerinden bir kilometre uzaklıkta buldu.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61