banner43

20 ayrı suçtan aranıyordu, İstanbul’da yakalandı

Zonguldak ve çeşitli illerden oto hırsızlığı başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan zanlı, İstanbul’da yakayı ele verdi.

20 ayrı suçtan aranıyordu, İstanbul’da yakalandı

Zonguldak ve çeşitli illerden oto hırsızlığı başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan zanlı, İstanbul’da yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesinde 1 Şubat 2017 tarihinde çalınan bir aracın failinin tespiti için yürütülen çalışma neticesinde; failin oto hırsızlık ve çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 42 yaşındaki Ahmet A. olduğu tespit edildi. Farklı illerde sahte kimlik kullanarak dolaştığı ortaya çıkan Ahmet A.’nın son olarak İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile kurulan irtibat sonucu zanlının İstanbul’da yakalanması sağlandı.

Şüphelinin yapılan sorgulamasında Ereğli ilçesinde 1 adet, Alaplı ilçesinde 2 adet, Kilimli ilçesinde 1 adet, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 1 adet, Bolu’nun Yeniçağ ilçesinde 1 adet, Bolu’da 2 adet, Düzce’nin Cumayeri ilçesinde 1 adet, Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1 adet olmak üzere toplam 10 adet oto hırsızlığından soruşturmasının devam ettiği ve bu suçlardan arandığı ortaya çıktı.

Öte yandan, Ahmet A.’nın genel bilgi tarama kayıtlarında Zonguldak’ta 3 adet, Kdz. Ereğli ilçesinde 4 adet, Gökçebey ilçesinde 4 adet, Devrek ilçesinde 2 adet, Çaycuma ilçesinde 1 adet, Bartın’da 2 adet, İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde 1 adet, Karabük’te 2 adet, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 1 adet olmak üzere hırsızlık, oto hırsızlığı, resmi belgede sahtecilik suçlarından mahkemelerce hakkında hüküm verildiği ve arandığı ortaya çıktı.

(Vedat Kılıç / İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61