banner43

12 yaşındaki Melek’in cansız bedenine ulaşıldı

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde denizde kaybolan 12 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni bulundu. Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki Melek Keskin, Bafra Dededağ Mahallesi’nden ailesiyle birlikte Yörükler Mahallesi Gereliç mevkisi Kaymakamlık...

12 yaşındaki Melek’in cansız bedenine ulaşıldı
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde denizde kaybolan 12 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni bulundu.
Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki Melek Keskin, Bafra Dededağ Mahallesi’nden ailesiyle birlikte Yörükler Mahallesi Gereliç mevkisi Kaymakamlık Kampı sahiline gitti. Keskin, iki arkadaşı ile birlikte serinlemek için denize girdi. Kıyıdan açılan 3 çocuk akıntıya kapıldı. Denizde çırpınan çocukları fark eden vatandaşlar suya girerek 2’sini kurtarırken, 12 yaşındaki Melek Keskin ise suda kayboldu. Keskin’in denizde gözden kaybolması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Melek Keskin, olay yerine çağrılan Samsun Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı DEGAK Özel Tim-1 dalgıçları tarafından dün yapılan arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Havanın kararması nedeniyle ara verilen çalışmalara bu sabah yeniden başlandı.
Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik dalgıçları bugün sabahın ilk ışıklarıyla Gereliç mevkisi Kaymakamlık Kampı sahilinde arama çalışması başlattı. Bir saatlik bir çalışma sonunda 12 yaşındaki Melek Keskin’in cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın sabaha kadar sahilde bekleyen yakınları deniz kenarında fenalık geçirdi. Kürtçe ağıtlar yakan çocuğun yakınları güçlükle sakinleştirildi. Çocuğun yakınları ile jandarma ve 112 ambulans görevlileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Araya giren DEGAK Özel Tim-1 dalgıçları olayı yatıştırdı.
Küçük kızın cesedi ambulansla Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61